2024
Tytuł |
Autor |
Wydawnictwo w formacie PDF (do pobrania) |
|
BEHAWIOR I DOBROSTAN ŚWIŃ |
Praca zbiorowa |
![]() |
BEHAWIOR I DOBROSTAN ŚWIŃ_2024 |
SYSTEM JAKOŚCI GWARANCJĄ DOBREJ WIEPRZOWINY |
Praca zbiorowa |
![]() |
SYSTEM JAKOŚCI GWARANCJĄ DOBREJ WIEPRZOWINY v1 |
Pasieka – Lubię to! |
Milena Gawrońska |
![]() |
Pasieka Lubię to |
Zielono mi |
Milena Gawrońska |
![]() |
Zielono mi 2024 |
Zrównoważona produkcja wołowiny kulinarnej w oparciu o uboczne produkty powstałe przy produkcji alkoholu i skrobi z wykorzystaniem innowacyjnych, niskonakładowych metod ich konserwacji i dystrybucji |
Marcin Gołębiewski Tomasz Niemiec Beata Kuczyńska Monika Michalczuk Sebastian Smulski Piotr Kostusiak Damian Bień |
![]() |
Produkty uboczne |
Permakultura – ekologia |
Lidia Saganowska |
![]() |
Permakultura – ekologia w ogrodzie i rolnictwie |