Procedury HACCP w małym zakładzie

pią14lut10:00pią11:15Procedury HACCP w małym zakładzieSzkolenie online

Szczegóły wydarzenia

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie

zaprasza na szkolenie online

Procedury HACCP w małym zakładzie

które odbędzie się na platformie edukacyjnej ClickMeeting.

Szkolenie ma na celu upowszechnienie wiedzy w zakresie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Uczestnicy zapoznają się z fachową terminologią, dokumentacją i wymaganiami prawnymi Systemu HACCP.

ZAPRASZAMY!

14 lutego 2025 r. godz. 10:00-11:15

Rejestracja trwa do 13 lutego 2025 r.

Rejestracja na szkolenie:

 

 

Wykładowca:

Magdalena Kulus,

Specjalista ds. przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności

Program szkolenia:

  1. Otwarcie szkolenia
  2. Przepisy prawne krajowe i międzynarodowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
  3. System HACCP podstawowe informacje
  4. Obowiązek wdrożenia systemu HACCP
  5. Terminy stosowane w systemie HACCP
  6. Zasady systemu HACCP
  7. Przykłady prawidłowo prowadzonej dokumentacji
  8. Korzyści z wdrożenia systemu HACCP
  9. Podsumowanie i dyskusja

Osoba do kontaktu:

Magdalena Kulus
tel: 723-692-551
e-mail: magdalena.kulus@kpodr.pl

 

Czas

14/02/2025 10:00 - 11:15(GMT+00:00)