Procedury HACCP w małym zakładzie
Wykładowca:
Magdalena Kulus,
Specjalista ds. przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności
Program szkolenia:
- Otwarcie szkolenia
- Przepisy prawne krajowe i międzynarodowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
- System HACCP podstawowe informacje
- Obowiązek wdrożenia systemu HACCP
- Terminy stosowane w systemie HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Przykłady prawidłowo prowadzonej dokumentacji
- Korzyści z wdrożenia systemu HACCP
- Podsumowanie i dyskusja
Osoba do kontaktu:
Magdalena Kulus
tel: 723-692-551
e-mail: magdalena.kulus@kpodr.pl
","organizer":[{"@type":"Organization","name":"Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie"}]}
pią14lut10:00pią11:15Procedury HACCP w małym zakładzieSzkolenie online
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie zaprasza na szkolenie online Procedury HACCP w małym zakładzie które odbędzie się na platformie edukacyjnej ClickMeeting. Szkolenie
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
zaprasza na szkolenie online
Procedury HACCP w małym zakładzie
które odbędzie się na platformie edukacyjnej ClickMeeting.
Szkolenie ma na celu upowszechnienie wiedzy w zakresie Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Uczestnicy zapoznają się z fachową terminologią, dokumentacją i wymaganiami prawnymi Systemu HACCP.
ZAPRASZAMY!
14 lutego 2025 r. godz. 10:00-11:15
Rejestracja trwa do 13 lutego 2025 r.
Rejestracja na szkolenie:
Wykładowca:
Magdalena Kulus,
Specjalista ds. przetwórstwa i bezpieczeństwa żywności
Program szkolenia:
- Otwarcie szkolenia
- Przepisy prawne krajowe i międzynarodowe w zakresie bezpieczeństwa żywności
- System HACCP podstawowe informacje
- Obowiązek wdrożenia systemu HACCP
- Terminy stosowane w systemie HACCP
- Zasady systemu HACCP
- Przykłady prawidłowo prowadzonej dokumentacji
- Korzyści z wdrożenia systemu HACCP
- Podsumowanie i dyskusja
Osoba do kontaktu:
Magdalena Kulus
tel: 723-692-551
e-mail: magdalena.kulus@kpodr.pl
Czas
14/02/2025 10:00 - 11:15(GMT+00:00)