Przetwórstwo żywności pochodzenia roślinnego.
ID wydarzenia poprzez aplikację na smartfona 777-158-663 (do pobrania na telefon w sklepie google play)
Informacji udziela Beata Chełminiak
beata.chelminiak@kpodr.pl
tel. 52 386 72 13, 723 692 545
śro19mar11:00śro13:15Przetwórstwo żywności pochodzenia roślinnego.Szkolenie online
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie zaprasza na szkolenie online
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
zaprasza na szkolenie online
Przetwórstwo żywności pochodzenia roślinnego
19 marca 2025 r. 11:00 – 13:15
Szkolenie zorganizowaliśmy dzięki współpracy z Zakładem Technologii i Inżynierii Przemysłu Spożywczego z Wydziału Technologii i Inżynierii Chemicznej Politechniki Bydgoskiej
Program szkolenia
11:00 – 11:10 Przywitanie uczestników
11:10 – 11:55 Przetwory owocowe od A do Z
– klasyfikacja, przepisy i różnice w produkcji.
dr inż. Joanna Szulc
11:55 – 12:25 Owoce i warzywa w słoiku – kiszenie i ukwaszanie.
mgr inż. Paweł Kołaczyk
12:25 – 12:55 Termin przydatności do spożycia/data minimalnej trwałości
– badania trwałości produktów spożywczych.
mgr inż. Błażej Błaszak
12:55 – 13:15 Pytania i odpowiedzi
Rejestracja poprzez formularz online do 15 marca 2025
ID wydarzenia poprzez aplikację na smartfona 777-158-663 (do pobrania na telefon w sklepie google play)
Informacji udziela Beata Chełminiak
beata.chelminiak@kpodr.pl
tel. 52 386 72 13, 723 692 545
Czas
19/03/2025 11:00 - 13:15(GMT+00:00)