DZIAŁ ROZWOJU OBSZARÓW WIEJSKICH
Materiały ze szkolenia organizowanego przez CDR Brwinów, które odbyło się 9-11.12.2020 r. nt.: „Żywność w świetle obowiązujących przepisów. Jakość zdrowotna żywności, dodatki do żywności, antybiotykoodporność u ludzi, przeciwdziałanie marnotrawstwu żywności"
Proszę pamiętać, że materiały są tylko dla Państwa wiadomości.
wszystkie_prezentacje_w_jednym_9_11_grudzien_2020_CDR
Poniżej znajdują się też linki do materiałów, o których wspominała Pani dr B. Bilska:
Projekt PROM: https://projektprom.pl/
Monografia:
Straty i marnotrawstwo żywności w Polsce. Skala i przyczyny problemu. (red. Łaba S.), Wyd. IOŚ-PIB, ISBN 978-83-60312-64-3
https://ios.edu.pl/wp-content/uploads/2017/11/IOS_marnotrawstwo_zywnosci_INTERNET_2.pdf
Zgodnie z obietnicą podaję również adresy e-mail do Pań prowadzących:
marzena_tomaszewska@sggw.edu.pl
p.s.
Jeśli macie Państwo jakieś propozycje tematyczne dt szkoleń z zakresu żywienia człowieka i gospodarstwa domowego to proszę o sugestie.
Materiały z seminarium kierowników ROW, które odbyło się online 19 listopada 2020 r. w CDR w Krakowie. Dotyczy: inteligentnych wiosek, planowanych działań i programu działalności w 2021 roku na rzecz rozwoju przedsiębiorczości i podnoszenia kwalifikacji doradców w tej dziedzinie realizowanych przez pracowników CDR oraz założeń WPR na lata 2021-2027 z uwzględnieniem inicjatywy LEADER przygotowanych przez Joanne Gierulską – Dyrektora Departamentu Wspólnej Polityki Rolnej MRiRW
semROW_19.11.2020_4_J.Gierulska