Wołowina na grilla
wto26lis08:00wto16:00Wołowina na grillaSzkolenie stacjonarne – warsztaty
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski
Szczegóły wydarzenia
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
oraz
Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
zapraszają na
Szkolenie stacjonarne – warsztaty
„Wołowina na grilla”
26 listopada 2024 r., 8:00 – 16:00,
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie – Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej
Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli branży mięsnej (producentów, przetwórców), branży gastronomicznej, rolników, hodowców, KGW, szkół gastronomicznych, rolniczych, twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
Prowadzący:
lek. wet. Jacek Kucharski
Szef kuchni Łukasz Gamoń
Krzysztof Leśniewski
W programie:
– BHP i Obsługa grilli, wędzarni, pieca itd.
– Praktyki produkcyjne GHP, GMP oraz HACCP.
– Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności.
– Peklowanie i marynowanie oraz obróbka termiczna .
– Zajęcia praktyczne.
– Zasady i logistyka imprez cateringowych.
Rejestracja do 21 listopada
Poprzez formularz online https://forms.gle/FuKPKt5F7jJP46K66
Liczba miejsc jest ograniczona.
Informacja o zakwalifikowaniu się na szkolenie zostanie przekazana telefonicznie do dnia 22 listopada 2024 r.
Informacji udziela:
Beata Chełminiak,
beata.chelminiak@kpodr.pl,
tel. 52 386 72 13, 723 692 545
Sfinansowano z Funduszu Promocji
Czas
26/11/2024 08:00 - 16:00(GMT+01:00)
Miejsce
Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie, Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej w Minikowie