Wołowina na grilla
Wtorek26lis08:00Wtorek16:00Wołowina na grillaSzkolenie stacjonarne – warsztaty
Szczegóły wydarzenia
Szkolenie stacjonarne – warsztaty „Wołowina na grilla” Współorganizatorem szkolenia jest Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
Szczegóły wydarzenia
Szkolenie stacjonarne – warsztaty
„Wołowina na grilla”
Współorganizatorem szkolenia jest Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej
26 listopada 2024 r., 8:00 – 16:00, Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie – Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej
Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli branży mięsnej (producentów, przetwórców), branży gastronomicznej, rolników, hodowców, KGW, szkół gastronomicznych, rolniczych, twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.
Prowadzący:
lek. wet. Jacek Kucharski
Szef kuchni Łukasz Gamoń
Krzysztof Leśniewski
W programie:
BHP i Obsługa grilli, wędzarni, pieca itd.
Praktyki produkcyjne GHP, GMP oraz HACCP.
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności.
Peklowanie i marynowanie oraz obróbka termiczna .
Zajęcia praktyczne.
Zasady i logistyka imprez cateringowych.
Rejestracja do 21 listopada
Poprzez formularz online https://forms.gle/FuKPKt5F7jJP46K66
Liczba miejsc jest ograniczona.
Informacja o zakwalifikowaniu się na szkolenie zostanie przekazana telefonicznie do dnia 22 listopada 2024 r.
Informacji udziela:
Beata Chełminiak, beata.chelminiak@kpodr.pl, tel. 52 386 72 13, 723 692 545
Sfinansowano z Funduszu Promocji
Czas
26/11/2024 08:00 - 16:00(GMT+01:00)