Wołowina na grilla

Wtorek26lis08:00Wtorek16:00Wołowina na grillaSzkolenie stacjonarne – warsztaty

Szczegóły wydarzenia

Szkolenie stacjonarne – warsztaty

„Wołowina na grilla”

Współorganizatorem szkolenia jest Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczypospolitej Polskiej   

 26 listopada 2024 r., 8:00 – 16:00, Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie – Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej

Szkolenie skierowane jest do przedstawicieli branży mięsnej (producentów, przetwórców), branży gastronomicznej, rolników, hodowców, KGW, szkół gastronomicznych, rolniczych, twórców produktu tradycyjnego i regionalnego.

Prowadzący:

lek. wet. Jacek Kucharski

Szef kuchni Łukasz Gamoń

Krzysztof Leśniewski

 

W programie:

BHP i Obsługa grilli, wędzarni, pieca itd.

Praktyki produkcyjne GHP, GMP oraz HACCP.

Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności.

Peklowanie i marynowanie oraz obróbka termiczna .

Zajęcia praktyczne.

Zasady i logistyka imprez cateringowych.

 

Rejestracja do 21 listopada

Poprzez formularz online https://forms.gle/FuKPKt5F7jJP46K66

Liczba miejsc jest ograniczona.

Informacja o zakwalifikowaniu się na szkolenie zostanie przekazana telefonicznie do dnia 22 listopada 2024 r.

Informacji udziela:

Beata Chełminiak,  beata.chelminiak@kpodr.pl, tel. 52 386 72 13, 723 692 545

Sfinansowano z Funduszu Promocji 

Czas

26/11/2024 08:00 - 16:00(GMT+01:00)