KONKURS KULINARNY – IV DZIEŃ – finał
|
Konkurs kulinarny
Sfinansowany z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego
8 grudnia, Minikowo,
Centrum Dziedzictwa Kulinarnego
W finale brały udział drużyny:
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sypniewie
Dominika Nickel, Dominika Mrotek, Patryk Słoma
Zespół Szkół im. Lecha Wałęsy w Kowalewie Pomorskim
Joanna Leszczyńska, Oliwia Słomińska, Aleksandra Pokora
Zespół Szkół nr 3 im. Bogdana Chełmickiego w Rypinie
Paulina Nowatkowska, Magdalena Szarszewska, Krystian Paradowski
Ostateczna klasyfikacja
I miejsce
Zespół Szkół im. Lecha Wałęsy w Kowalewie Pomorskim
Joanna Leszczyńska, Oliwia Słomińska, Aleksandra Pokora
II miejsce
Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Sypniewie
Dominika Nickel, Dominika Mrotek, Patryk Słoma
III miejsce
Zespół Szkół nr 3 im. Bogdana Chełmickiego w Rypinie
Paulina Nowatkowska, Magdalena Szarszewska, Krystian Paradowski
Tu możesz posłuchać wywiadów p. Zbigniew Borka z Radia Nakło z sędziami, uczestnikami i organizatorami konkursu
Wszystkim uczestnikom gratulujemy i życzymy sukcesów na kulinarnej ścieżce.
Relacja, zdjęcia: Jarosław Domiński