Konkurs „Nasze Kulinarne Dziedzictwo Smaki Regionów”

 

XIX edycja konkursu


odbędzie się
12 maja 2019 roku

 

Konkurs przebiega dwuetapowo:

1. Najlepszy regionalny produkt żywnościowy: produkt pochodzenia zwierzęcego, roślinnego, napoje oraz produkt mieszany.
2. Najlepsza potrawa regionalna.

 

Dokumenty do pobrania:

Karta-zgloszenia potrawa-2019

Karta-zgloszenia-produkt-2019

Regulamin-konkursu-nkd

Regulamin-nkd-sr-19-gastronomia

Regulamin-nkd-sr-19-produkt

 

Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
89-122 Minikowo
z dopiskiem: NKD – Smaki Regionów

Informacji o konkursie udziela:
Beata Chełminiak
52 386 72 13; 723 692 545

beata.chelminiak@kpodr.pl