VI Konferencja podsumowująca dotychczasowe działania – w ramach projektu „Kujawsko-Pomorska Wieprzowina z wykorzystaniem polskiego białka pochodzenia roślinnego”
VI Konferencja podsumowująca dotychczasowe działania – w ramach projektu
„Kujawsko-Pomorska Wieprzowina z wykorzystaniem polskiego białka pochodzenia roślinnego”
10.00 – 10.30 – Rozpoczęcie konferencji
10.30 – 11.15 – Wykład poświęcony tworzeniu grup operacyjnych w ramach działania „Współpraca” Sieci Innowacji w Rolnictwie
11.15 – 12.00 – Podsumowanie i omówienie zasad żywienia trzody chlewnej z użyciem krajowych źródeł białka pochodzenia roślinnego.
12.00 – 13.30 – Podsumowanie i omówienie ras trzody chlewnej, ekspert ds. hodowli trzody chlewnej.
13.30 – 14.00 – Przerwa kawowa
14.00 – 14.45 – Jak jeść wieprzowinę i dlaczego nie warto z niej rezygnować. Bilans korzyści wynikających ze spożywania mięsa wieprzowego.
14.45 – 15.30 – Podsumowanie i omówienie zabiegów marketingowych w promocji i dystrybucji nowego lub ulepszonego produktu mięsnego.
15.30 – 16.15 – Uroczysty obiad i zakończenie konferencji
Zapraszamy: hodowców trzody chlewnej, rolników, przetwórców, restauratorów, doradców oraz konsumentów.
Osoby zainteresowane udziałem w konferencji, prosimy o zapisy pod numerem telefonu: 52 386 72 19 lub 661 397 540, bądź na adres mail:marzena.nowacka@kpodr.pl
Zgłoszenia przyjmujemy do 23.11.2016 roku.