VI Konferencja podsumowująca dotychczasowe działania – w ramach projektu „Kujawsko-Pomorska Wieprzowina z wykorzystaniem polskiego białka pochodzenia roślinnego”

VI Konferencja podsumowująca dotychczasowe działania – w ramach projektu

„Kujawsko-Pomorska Wieprzowina z wykorzystaniem polskiego białka pochodzenia roślinnego”

10.00 – 10.30 – Rozpoczęcie konferencji

10.30 – 11.15 – Wykład  poświęcony  tworzeniu  grup operacyjnych w ramach działania „Współpraca” Sieci Innowacji w Rolnictwie

11.15 – 12.00 – Podsumowanie i omówienie zasad żywienia trzody chlewnej z użyciem krajowych źródeł białka pochodzenia roślinnego.

12.00 – 13.30 – Podsumowanie i omówienie ras trzody chlewnej, ekspert ds. hodowli trzody chlewnej.

13.30 – 14.00 – Przerwa kawowa

14.00 – 14.45 – Jak jeść wieprzowinę i dlaczego nie warto z niej rezygnować. Bilans korzyści wynikających ze spożywania mięsa wieprzowego.

14.45 – 15.30 – Podsumowanie i omówienie zabiegów marketingowych w promocji i dystrybucji nowego lub ulepszonego produktu mięsnego.

15.30 – 16.15 – Uroczysty obiad i zakończenie konferencji

 

Zapraszamy: hodowców trzody chlewnej, rolników, przetwórców, restauratorów, doradców oraz konsumentów.

 

Osoby zainteresowane udziałem w konferencji,  prosimy o zapisy pod numerem telefonu: 52 386 72 19 lub 661 397 540, bądź na adres mail:marzena.nowacka@kpodr.pl

Zgłoszenia przyjmujemy do 23.11.2016 roku.

 

logamr

image_pdfimage_print