Wydawnictwa 2020
Tytuł |
Autor |
|
Wydawnictwo |
Konserwanty w żywności – co powinniśmy wiedzieć |
Maria Grabczyńska | ||
Dobre sąsiedztwo roślin – praktyczne porady |
Joanna Szczęsna | dobre sasiedztwo roslin uzupelnione | |
Gospodarka odpadami w gospodarstwie rolnym – obowiązki wobec BDO |
Joanna Szczęsna | gospodarka_odpadami | |
Rolnictwo ekologiczne w partnerstwie z naturą | Agnieszka Dobosz-Idzik | rolnictwo ekologiczne_pdf | |
W trosce o środowisko | Ilona Oleś | w trosce o srodowisko | |
Zadrzewienia w krajobrazie rolniczym |
Karina Wroniecka | zadrzewienia w krajobrazie rolniczym_pdf | |
Wypalaniu traw mówimy NIE | Natalia Czyżewska – Suchoń | wypalanie traw | |
NATURA W OBIEKTYWIE – PROMOCJA WALORÓW PRZYRODNICZYCH WOJEWÓDZTWA KUJAWSKO-POMORSKIEGO | Natalia Czyżewska – Suchoń | natura w obiektywie | |
Konsumencie przekonaj się do wieprzowiny | konsumencie przekonaj sie do wieprzowiny | ||
Centrum transferu wiedzy i innowacji |